Onze projecten

Inrichting speelplek

Gemeente Midden-Delfland kiest voor Boing Safety Surface. Een leuke, maar vooral veilige speeltuin. Dat was voor de buurtbewoners van deze speelplek in Middendelftland belangrijk. De keuze was dan ook snel gemaakt. 

Inrichting Boing

Gemeente Arnhem heeft gekozen van het vervangen van valdempend zand naar  Boing ondergronden om overlast van zwervend zand en onderhoudskosten te beperken.  Met als gevolg vele complimenten van omwonenden. 

Boing inrichting

Gemeente Someren kiest voor Boing Safety Surface. Spelen moet niet alleen leuk zijn maar ook veilig. Met die reden zijn de kabelbaan, schommel en wip voorzien van onze Boing Safety surface

Inrichting Boing

De IJsel heeft gekozen van het vervangen van valdempend zand naar  Boing ondergronden om overlast van zwervend zand en onderhoudskosten te beperken.  Met als gevolg vele complimenten van omwonenden. 

Inrichting speelplek

Gemeente Someren kiest wederom voor Boing Safety Surface. De harde ondergrond werd vervangen voor Boing Safety Surface. Het toestel kan nu weer veilig en veelvoudig gebruikt worden. 

Inrichting Boing

Voor Capelle aan de IJsel  heeft Safe-Playpoint deze mooie schommel voorzien van onze Boing Safety Surface. 

Boing Speelheuvel

Safe-Playpoint heeft in Nijmegen een mooie speelplek mogen voorzien van Boing Safety Surface. Door het plaatsen van Boing kan de speelheuvel het hele jaar door veilig gebruikt worden.